WordPress voor beginners: reacties op berichten

Blogs zijn onder andere populair geworden doordat je (meestal) kunt reageren op artikelen. Als lezer kun je zo jouw mening geven en dus een bijdrage leveren aan het artikel. Maar hoe zorg je er eigenlijk voor dat bezoekers op jouw site kunnen reageren? En hoe beheer je deze reacties? In de gratis videocursus ‘WordPress voor beginners’ geeft Lee antwoord op deze vragen.

‘WordPress voor beginners’ is een reeks korte, Nederlandstalige instructievideo’s waarin Lee (helpdeskmedewerker bij Hostnet) je op weg helpt met WordPress. Eerder vertelde Lee je al over berichten in WordPress en de instellingen in WordPress. Nu laat hij je zien hoe je reacties inschakelt, configureert en beheert.

Reacties inschakelen en configureren

De reactie-instellingen vind je in de sitebar van je WordPress-Dashboard. Ga naar het kopje ‘Instellingen’ en klik op ‘Reacties’. Je komt nu terecht bij je ‘Reactie instellingen’. Hier beheer je hoe en wanneer reacties op je site worden weergegeven. In onderstaande video neemt Lee de instellingen met je door. 

Reacties beheren

Reacties kunnen leiden tot leuke interacties op jouw blog of site. Maar wat moet je eigenlijk doen als je een nieuwe reactie op jouw site ontvangt? En wat doe je als een reactie spam is? Lee laat het je zien.

De complete cursus zien?

Ben je benieuwd naar de andere instructievideo’s van de cursus ‘WordPress voor beginners’? Bekijk ze op YouTube of houd ons Hostnet Blog in de gaten!

Aan de slag met WordPress

Meer informatie over een passend WordPress-pakket bij Hostnet vind je op https://www.hostnet.nl/website/wordpress.

Charlotte Wigny

Als Junior Communicatiemedewerker bij Hostnet houdt Charlotte zich dagelijks bezig met het schrijven en redigeren van allerlei communicatie-uitingen. Hiermee combineert zij haar passie voor taal en communicatie met haar interesse voor technologie.

01 juni, 2017
0

Meepraten over dit onderwerp?

Laat hier jouw reactie achter: