WordPress voor beginners

WordPress voor beginners: een introductie

Wil je een website beginnen? Dan heb je waarschijnlijk een contentmanagementsysteem (CMS) nodig, waarmee je je website kunt bouwen en beheren. Verreweg het meest populaire CMS is WordPress. Ben je echt een beginner en kun je wel wat hulp gebruiken? Dan hebben wij de oplossing voor je: gratis, Nederlandstalige instructievideo’s.

Gratis WordPress-videocursus

WordPress dus. Maar wat is dat nou eigenlijk? In de gratis videocursus ‘WordPress voor beginners’ neemt Lee, helpdeskmedewerker bij¬†Hostnet, je stap voor stap mee in de wereld van WordPress. Hij leert je in diverse korte instructievideo’s onder andere hoe je het CMS kunt installeren en hoe je ermee kunt werken. De cursus is geschikt voor absolute beginners. Laagdrempelig, want je kunt de video’s bekijken wanneer je wilt, en waar je ook bent. Laat je inspireren en informeren.

Wat is WordPress?

De term ‘WordPress’ vliegt je om de oren. Dat is niet voor niets. Maar wat kun je dan allemaal met WordPress? En waar heeft WordPress eigenlijk zijn succes aan te danken? In onderstaande video geeft Lee antwoord op de vraag ‘Wat is WordPress?’

WordPress.com en WordPress.org: het verschil

Er bestaan 2 verschillende versies van WordPress: WordPress.com en WordPress.org. Wat is het verschil? Lee vertelt je er alles over.

De complete cursus zien?

Ben je benieuwd naar de andere instructievideo’s van de cursus ‘WordPress voor beginners’? Bekijk ze op YouTube of houd ons Hostnet Blog in de gaten!

Aan de slag met WordPress

Meer informatie over een passend WordPress-pakket bij Hostnet vind je op https://www.hostnet.nl/website/wordpress.

Michelle Mol

Michelle is werkzaam als Teamleider Communicatie bij Hostnet. Ze houdt zich onder andere bezig met het schrijven en redigeren van allerlei tekstuele uitingen en het bewaken van de huisstijl. Zo kan zij haar passie voor taal en tekst dagelijks kwijt.

06 oktober, 2016
2
  1. Ik ben startende ondernemer en wil betalen voor wordpress premium.het lukt niet want paypal wil de gegevens van mijn bedrijf.kvk nummer heb ik nog niet. En credit card ook niet.kan ik met privé bank betalen?wie kan mij zeggen hoe het moet?
    .

Meepraten over dit onderwerp?

Laat hier jouw reactie achter: