Hoe start je een WordPress-website?

Op woensdag 16 mei opende het Hostnet.cafe haar deuren voor een nieuwe editie van de #WorkshopWoensdag. Bekijk hier het videomateriaal en de presentaties van de workshop: Start je eigen WordPress-website.

Het was een drukbezochte woensdagavond, waarbij de presentaties van Bart Pluijms (WPhulp.nl) en Robert van Eekhout (Van Ons WordPress Development) goed werden ontvangen. Er werd uitvoerig stilgestaan bij de installatie, plugins, updates, vindbaarheid en meer van een WordPress-website.

Bart Pluijms
WPHulp.nl

Bart is WordPress-specialist bij WPHulp.nl. Deze website richt zich op ondersteuning bij algemene WordPress-vragen en tips bij het installeren en inrichten van een betere website. Daarnaast biedt WPHulp.nl support en onderhoud voor WordPress-websites.

Robert van Eekhout
Van Ons WordPress Development

Robert is co-founder van Van Ons WordPress Development in Amsterdam. Van Ons is een technisch internetbureau dat werkt voor onder andere Talpa, Ogilvy, Unilever, Beemster Kaas en Douwe Egberts.

Anton Riemersma

Anton Riemersma is Senior Marketeer en Product Owner Marketing bij Hostnet. Zijn focus ligt op campagnevoering, e-mailmarketing, online advertising, social media, branding en strategie.

25 mei, 2016
0

Meepraten over dit onderwerp?

Laat hier jouw reactie achter: